Fibernet i Voldum

Senest nyt fra EnergiMidt

Hvorfor vælge Fibernet?

 

Mød Waoo camperen den 6. februar fra kl. 15-18 foran købmanden.

Det skriver EnergiMidt:

Det er nu, du afgør, om vi skal levere fiber til Voldum!

Bestiller du internet, er du med til at sikre, at der kommer fibernet til din by. Dermed sikrer du, at alle fremover vil kunne vælge fibernet i takt med, at behovet for digital kommunikation stiger.

Så mange tak for den gode modtagelse, der gør, at vi ud af 113 bestillinger mangler: 74 bestillinger


Vis flaget – der er mange vi desværre ikke må sende breve til …..læs mere

————————————————————————

Baggrund

En landsby går online – men hastigheden skal gerne følge med. I dag er internethastigheden afgørende for, om vi kan konkurrere med de nærliggende større byer ift. at kunne tiltrække nye borgere samt nye erhvervsvirksomheder.

Derfor er det et rigtig spændende at EnergiMidt nu tilbyder at grave ud med Fibernet iVoldum.

Det kræver blot at vi er mindst 40% hustande, der bestiller – så graver de!

EnergiMidt inviterer til informations og spørgemøde i morgen tirsdag mellem kl. 14 og 18 i Voldum-Hallen.

Vi får mulighed for at få 60/60 Mbit/s internet med hastighedsgaranti – en hastighed, der ellers kun kan garanteres i storbyerne.

Internet i højhastighed på vej til Voldum

Oversigt over fibernet i Voldum - De blå/grønne ringe viser, hvor der mangler fiber inden for bygrænsen.

Læs mere her 

 

4 tanker om "Fibernet i Voldum"

 1. Anders Laugesen

  Af og til er man heldig. Det var jeg, da der blev gravet fibernet ned på Rigtrupvej, og vi fik mulighed for at blive tilsluttet.

  I forvejen har jeg en firmaforbindelse med bredbånd, men vi valgte at supplere den med fibernet af to grunde.

  For det første vil det i fremtiden øge værdien af huset. Hurtigt internet bliver fremover afgørende for, at man kan deltage i fremtidens digitale samfund: HD-TV, telemedicinske undersøgelse, opbevaring af store data på nettet (i fremtiden kan det f.eks være data, der konstant måler vores sundhedstilstand eller husets elektronik), brugen af tungere internettjenester.

  For det andet ville vi gerne se, om det gjorde en forskel at få lynhurtig netforbindelse.

  Og det har det. Vi overvejede egentlig at opsige Waoo efter den faste bindingsperiode, fordi jeg som sagt har et firmabetalt internet. Men det gør vi ikke. Fornøjelsen ved at hele kontakten med nettet bare fungerer lynhurtigt er så stor, at vi beholder fibernet.

  Anders Laugesen

  Svar
 2. Rasmus Jonassen Hvidkjær

  Vi modtog en folder fra Waoo i midten af året 2013, hvori der stod at de kunne tilbyde os internet, og tv til en meget favorabel pris, + de ville grave det ind gratis Vi var jo lige flyttet ind i vores “nye” hus, og skulle bruge noget internet, så vi tænkte at dette var et rigtigt godt tilbud, vi takkede derfor ja. Herefter modtog vi et lille flag, som skulle placeres der hvor entreprenøren skulle grave kablet hen. Entreprenøren kom, pillede vores fliser op, gravede kablet ned lagde vores fliser igen og ryddede pænt op efter sig (rigtigt godt arbejde). Efterfølgende kom der en tekniker og installerede boksen.

  Vi har igennem tiden haft mange forskellige internetudbydere, men vi har aldrig været så tilfredse som vi er med dette produkt, vi har haft det kørende i ca. 6 måneder og det har kørt upåklageligt.

  Vi vil helt sikkert anbefale andre til at få dette produkt

  Rasmus Jonassen Hvidkjær

  Svar
 3. Sonja Forfatter

  Der manglede kun 13 bestillinger, og derfor er EnergiMidt pt. i gang med at undersøge, om de alligevel kan grave fiber ud i dele af området.

  De har udvidet bestillingstiden til fredag den 28. marts – så du har stadig mulighed for at blive tilkoblet det hurtige fibernet.

  Svar
 4. Lars

  Jeg kan kun bakke op om, at i får mulighed for at få fibernet. Intet internet jeg har haft, har kunne måle sig med det på hastighed eller stabilitet.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>