Lækre madopskrifter

Hvad skal vi have at spise i aften?

Hvem kender ikke dette spørgsmål, og hver dag står man så der – ja, hvad skal vi lige finde på!

Du kan her på siden nu dele dine bedste spisekammertips. Det kan være de hurtige og nemme, de lækre og sprøde, de søde og salte. Ja, det er helt op til dig. Nedenfor kan du nemt og hurtigt tilføje dine idéer og tips til hverdagsretter eller til en lækker lørdagaftenmenu – du skal blot indtaste dit navn og din e-mailadresse – og tilføje en lækker opskrift under kommentar.

Vores nye købmand leverer råvaren til første opskrift :
Baumgartens ’Oktoberfest-sauerkraut’
På hylden finder du nemlig Sauerkraut på dåse. Tilberedt på den rette måde er den bare mega lækker og samtidig nem at lave :-)

Portion til 4-5 personer
Sauerkrauten smager bedst, når den tilberedes dagen før.

1 dåse sauerkraut
1 stort løg
Ca. 150 gram bacontern
1 grøntsagsbouillon
1 teske sukker
En halv liter vand
Salt og peber

Til beredning
Fyld dåsens indhold over i en gryde, tilsæt grøntsagsbouillon og en halv liter vand. Dette bringes i kog og skal stå og simre i ca. 2 timer. Sauerkrauten må ikke koge tør.

Løg skæres i små tern, steges gyldne i en pande og tilføres inklusiv stegefedt. Derefter steges bacontern sprøde og tilføres også inklusiv stegefedt. Tilføj sukker og smag til med salt og peber.

Tilbehør
Eksempelvis hjemmelavet kartoffelmos, Hamborgryg, Grillet skanke, kålpølser eller lign. 

Sauerkraut tilberedt efter nordtysk opskrift

Sauerkraut tilberedt efter nordtysk opskrift

Og så selvfølgelig en lækker fadøl til :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>