Spørgsmål til lokalpolitikerne

Fortsat: Spørgsmål fra Voldum Lokalråd til de politiske partier i Favrskov Kommune forud for det kommende kommunevalg 2013.

Gå til første side
Gå til forrige side

11: Vi oplever et problem med at få kreditforeningerne til at yde lån til huskøbere og til etablering af erhvervsvirksomheder i Voldum. Vil I på landsplan gå aktivt ind i arbejdet for at skabe bedre økonomiske rammevilkår for bosætning på landet

Svar Venstre:
Kommentar: Venstre arbejder for at rammevilkårene bliver bedre for at bo i landsbyer og landdistrikterne bl.a. ved at arbejde for, at der bliver fuldt udbygget fibernet i hele landet. Udflytning af statslige arbejdspladser, se på hvordan mobilitet til uddannelsesinstitutioner kan øges. Venstre sagde nej til at hæve kørselsafgifter på lastbiler, da den primært rammer virksomheder og arbejdspladser i yderområderne. Venstre har også forslået, at der afsættes kr. 100 mio. kr. til at fortsætte den populære indsatspulje, der har hjulpet med at forebygge og afhjælpe social forslumring i yderkommunerne.

Svar Konservative:
Ja

Svar Enhedslisten:
Ja. Det gør vi allerede! Se fx
www.enhedslisten.dk/artikel/enhedslisten-kr%C3%A6ver-milliard-flyttet-fra-landbrug-til-landdistrikter-70754 
www.naturstyrelsen.dk/Nyheder/2012/NyAftaleOmPlanlovenRaekkerHenoverMidtenIDanskPolitik.htm 
www.landdistrikterne.dk/ikke-kategoriseret/landdistrikterne-set-fra-borgen-enhedslisten/ 

Svar Socialdemokratiet:
Kommentar: Hvis I har nogle konkrete forslag, som skal bringes videre til vores Christiansborg-politikere, så vil jeg gerne bruge mit netværk til at give ideerne videre. Således har jeg lige skrevet til Holger K. Nielsen for at rejse en problemstilling vedr. SKAT’s høje vurderinger af ejendomme.

Gå til næste side 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *