Sport og idræt

Ungdoms- og Idrætsforening (NVUI)

Sportstævne i Voldum-Hallen og Agnete er midt i et spring

Sportstævne i Voldum-Hallen og Agnete er midt i et spring

I Voldum har vi tradition for at samles omsport og idræt, og Voldum-Hallen er et stort samlingspunkt for både store og små – hele året.

I NVUI (Nielstrup-Voldum Ungdoms og Idrætsforening), kan du deltage i badminton, fodbold, linedance, gymnastik, håndbold, løb, tennis og volley, og derudover har du mulighed for at benytte de topmoderne faciliteter til fitness, spinning og meget andet. NVUI er kendt som en moderne og visionær forening og er tidligere blevet kåret som ”Årets forening i DGI-Østjylland”. NVUI tilbyder aktiviteter på alle niveauer – såvel den bredde idræt som også den lidt mere ambitiøse. Det gode sociale samvær er også i højsæde, og det er derfor et helt ideelt sted at stifte nye bekendtskaber i.

NVUI er en paraplyorganisation for hele idrætten i området og har godt 900 medlemmer.

www.nvui.dk 

Voldum Hallen

Voldum Hallen

Der er altid stor aktivitet i Voldum-Hallen

Voldum Hallen er hjemstedet for et udendørs tennisanlæg samt de mange indendørs idrætter og summer af liv – ikke kun om vinteren, men alle 365 dage om året. For få år siden blev hallen udbygget og de moderne faciliteter giver tilbud til fitness, spinning,forskellige behandlere såsom fysioterapeut, fodterapeut, massør og lignende. Dertil kommer de mangetilbud til holdtræning så som ryg-hold, pilates, zumba m.m.

Ud over idrætten bliver hallen også flittigt brugt til mange arrangementer som f.eks. danseturnering, hundeudstilling, halfester, wellness og diverse foreningsarrangementer samt kursus- og mødeaktiviteter.

Voldum Hallen
Voldum Rudvej 42
8370 Hadsten

www.voldum-hallen.dk  

Voldum-Hallens Sundhedscenter

Fysioterapi med massage, akupunktur, kinesiotape m.m.Fysioterapi med massage, akupunktur, kinesiotape m.m.I tilknytning til Voldum Motionscenter kan du også få fysioterapeutisk behandling bl.a. med akupunktur og kinesiotape, du kan få massage og fodbehandling, og behandlingene bliver altid udført af faguddannet personale. Har du f.eks. gener og smerter i muskler og led, låste led, hovedpine, discusprolaps eller brug for genoptræning efter sportsskader, arbejdsskader eller lignende, kan du trygt søge råd og vejledning i Sundhedscentret.

Fysioterapeut:
Henrik Sørensen, tlf: 2180 0818 (kontaktes bedst om aftenen)

Fodterapi:
Else Marie Hansen, tlf: 6011 9732 (træffes tirsdage)
Majbritt Nielsen, tlf: 6171 0896 (træffes torsdage)

StadionVoldum Stadion - sportspladsen i Voldum

Voldum Stadion er stedet, hvor de mange udendørs aktiviteter finder sted som f.eks. fodbold og håndbold. Det meste af året er her stor aktivitet af både børn, unge og voksne der her kæmper om medaljer – eller blot et ekstra mål for at kunne slå modstanderen.

Det er også her byens sommerfest finder sted hvert år op omkring Skt. Hans. Sommerfesten varer typisk hen over 3 dage og inkluderer tratidionen tor et stort Skt. Hans bål til glæde for alle.

Voldum Stadion

Kig forbi – i Voldum Motionscenter