Mød os

Skt. Hans - nu tændes bålet

Skt. Hans – nu tændes bålet

Voldum er en hyggelig lille landsby i Favrskov Kommune ikke langt fra Hadsten med ca. 1.000 indbyggere. Her er et godt og stort sammenhold og engagement mellem både store og små. Byens placering i et vækstområdet i Region Midt er ideelt, hvis du ønsker at bo på landet, og samtidig kun er 15 – 25 km fra de større byer: Hadsten, Randers og Aarhus.

Engagement og sammenhold!

Voldum hørte til under den tidligere Hadsten Kommune og blev også karakteriseret af Hadsten, som et sted med stor selvstændighed, og hvor man går sine egne veje. Dette beviste man bl.a. for godt 20 år siden, da man ønskede sig en sportshal, men kommunen ikke fandt offentlig midler hertil. Få år senere stod den klar – bygget ved hjælp af frivillig arbejdskraft.

Derfor flyttede vi til Voldum

Der findes mange gode grunde til at flytte til Voldum. Her kan du læse nogle af de historier, der ligger bag de beslutninger, der gør at man bor i Voldum. Om man er ung studerende, familie eller ældre – her kan du læse om det at bosætte sig i et lokalsamfund i en landsby mellem Aarhus og Randes.

Studieliv hos Nadia og Thomas  –  Jannie, Morten og familie  – Det er fedt at være barn i VoldumHanna, et aktivt ældreliv  –  Ruth, om det at være ældre  –  Charlotte om det er vokse op i Voldum

Fritidsinteresser

Netop Voldum Hallen og de mange fritidstilbud der heraf er kommet, giver stor mulighed for, at man kan mødes på kryds og tværs af mange interesser. Der er her et stort sammenhold omkring ungdoms- og idrætsforeningen NVUI og dets mange arrangementer.

Er du mere til de  kulturelle oplevelser, er der også her rigtig stor aktivitet hele året rundt.  Der arrangeres koncerter, foredrag, udstillinger, sommerfest, loppemarked og meget andet af bl.a. forsamlingshuset, kirkerne, Voldumcentret, lokalmuseet og det nærliggende kulturhus Sløjfen i Hadsten. Og så er der jo ikke langt til Randers og Aarhus.
Foreningslivet

Voldum Lokalråd

I Voldum er der etableret et lokalråd, som bl.a. varetager områdets interesser over for især lokale myndigheder. Lokalrådet tager også initiativer af mange forskellige andre tiltag, som f.eks. arbejdet med hjemmeside, borgermøder og udbygning, forskønnelse og vedligeholdelse af by og område og meget mere.

voldum-folder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *