Ruth Bonde om ældrelivet

Ældreliv, Ruth Bonde

Jeg har nogle gode naboer – ja, og folk er i det hele taget flinke her i Voldum. Det er en god by at være pensionist i, for vi har både købmand, lægehus, Voldumcentret, autoværksteder og hvad man ellers kan få brug for. Det hele er tæt på.

Ruth Bonde har kun boet i Voldum i halvandet år, men hun er faldet godt til. Også hun deltager aktivt i by-livet med pensionistforeningen og aktiviteterne på Voldumcentret. Gennem en bekendt er hun også kommet med i Røde Kors’ Nørkleklubben i Hadsten, hvor nørkledamerne fra Voldum tager over med jævne mellemrum med de færdige strikvarer.

Hendes afdøde mand boede på Voldumcentret de sidste måneder, og fordi han boede så tæt på, kunne hun besøge ham hver dag. Herigennem kom hun med i besøgsvennerne på centret, og her er hun stadig aktiv. De er otte besøgsvenner, og i hold på to besøger de beboerne, som herved får besøg cirka en gang om måneden. Sidste efterår var hun med i en datastue for ældre i Hadsten. Det er hun dog stoppet med igen. For der skal jo også være tid til andet.

Ruth Bonde har en lille have, hun nyder at passe, og det sker jævnligt, at folk kigger indenfor og siger hej, eller hun får et spil kort hos gode bekendte i Voldum.

Se de mange andre historier om, hvorfor det er rart at bo i Voldum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *