Nadia og Thomas – derfor flyttede vi til Voldum

Nadia og Thomas - derfor flyttede vi til Voldum

”Det er en fantastisk by, her er stille og roligt – ja, nærmest idyllisk. Folk er søde, vi har en købmand, hvor alle er SÅ venlige. Og vi har gode muligheder for aktiviteter i idrætsforeningen og motionscentret. Her bliver vi boende til studiet er færdigt”

Det er en fantastisk by, her er stille og roligt – ja, nærmest idyllisk. Folk er søde, vi har en købmand, hvor alle er SÅ venlige. Og vi har gode muligheder for aktiviteter i idrætsforeningen og motionscentret. Her bliver vi boende til studiet er færdigt”.

Nadia Hald Jensen, 22, og Thomas Marcher, 24, flyttede til Voldum i oktober 2012.

De kommer begge fra Sjælland, hvor de boede på landet i nærheden af Kalundborg. De kom ind på hver sit studie i Aarhus, og de har boet i kortere perioder flere forskellige steder i Aarhus.”Alt for mange steder”, smiler Nadia.
Da kontrakten udløb det seneste sted, de boede, ville de prøve noget andet. De havde fået en hund og ville derfor gerne bo et sted med have. En ven anbefalede dem at prøve Randersegnens Boligforening, og vupti – så boede de pludselig i Voldum. Det er de fantastisk glade for.

Her er stilhed og ro og en dejlig natur til løbetur eller når vi lufter hunden”, siger Thomas.”Og vi har nogle fantastiske naboer. Allerede den første dag bankede de på og bød os velkommen”, supplerer Nadia.

Nadia og Thomas hygger sig i lejligheden i Voldum

Nadia og Thomas hygger sig i lejligheden i Voldum

Det har udviklet sig til eksemplarisk nabohjælp. Arne har for eksempel saltet fortovet for Nadia og Thomas for nylig, og Thomas har hjulpet med Arnes computer. Efter at have været naboer i under en måned lånte Nadia og Thomas endda datterens bil til Hadsten.

Nadia læser til professionsbachelor i international handel og markedsføring på Erhvervsakademiet i Viby. Thomas læser professionsbachelor i offentlig administration i Skejby. Ved siden af studierne har de begge job, ligeledes i Aarhus.

De føler begge, at de har været heldige med at dumpe ned i Voldum. Også fordi de er vokset op på landet.”Alle folk er venlige og hilser. Jeg blinkede en dag til en mand, der kørte uden lys på bilen. I stedet for at få fingeren, som det nok ville være sket i Aarhus, smilede manden og vinkede.”

Lige så glad de er for at være i Voldum, lige så ærgerlige er de over, at det skal være så vanskeligt at pendle ud af byen. De læser på hver sin institution i Aarhus, og det er en udfordring at få logistikken til at passe med kun én bil.”Det er lidt træls, når vi begge skal af sted. Vi er meget forundrede over, at der ikke kører flere busser. For det meste kører vi sammen om morgenen … og så finder vi ud af det, når vi skal hjem igen.

Se de mange andre historier om, hvorfor det er rart at bo i Voldum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *